2021-04-01 07:50:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Minden nehézség ellenére igenis szerencsésnek mondhatod magadat

Napi horoszkóp április 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a terveidben, a reményeidben még mindig érezhető bizonyos túlzás. Ez most mégsem baj, mert, ha csak a negyede valósul meg mindannak, amit magad elé célként tűztél, már az is csodálatos lehet. És igazad van, ha nagyot akarsz álmodni, kicsit akarni a saját képességed alábecsülése lenne...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A kitartásod, a konokságod éppúgy lehet jó is, mint rossz. Sok múlik ugyanis azon, mennyire leszel képes mások igényeit is felfogni, érzékelni, és azt respektálni. Ha együttműködsz a környezeteddel, akkor egészen biztosan célba is érsz!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár vannak megoldandó gondjaid, mégis igyekszel ma a dolgok jó oldalát nézni. Így is kell, ez a lehető legjobb hozzáállás! Minden nehézség ellenére igenis szerencsésnek mondhatod magadat, mert a családod, a társad, a barátok is mellett állnak, és ez nagy előny!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Könnyen lehet, ismeretlen személy kelti fel az érdeklődésedet ma. A vonzalmat egyelőre saját magad sem tudod mire vélni. Azon gondolkozol, vajon ez csak múló flört, vagy tartós barátság kezdete. A bolygók szerint bármi lehet a dologból. Egyelőre ne dönts, de azért adj esélyt magadnak és a másik félnek is!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Csütörtökön nagyon kiszámíthatatlan hangulatban leszel, amit a környezetedben élők meglehetősen sérelmesnek vehetnek. Legyél elnézőbb, mert nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. A helyzet attól is függ, te milyennek látod azt...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bak jegyében jár csütörtökön, és támogat téged, hogy higgadt döntéseket hozhass szerelmi, vagy a gyerekekkel, esetleg üzlettel kapcsolatos ügyeidben. A racionalitás most különös tisztánlátással párosulhat. Figyelj a megérzésekre is!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel a régen kihűltnek gondolt érzelmeket csütörtökön. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékeztet a múltra. Az idő mindent megszépít, ez a gondolat mindenképpen jusson ma eszedbe!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szokásosnál is érzelmesebb hangulatban leszel csütörtökön, annál is inkább, mivel az álmaid is nyugtalanító üzeneteket küldtek, vagy küldenek a mai napon. Nem kell persze mindent szó szerint értened. Inkább lazítsd el a gondolatokat, és próbáld meg szimbólumokként értelmezni az álomképeket!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csütörtökön a szerelemben éppolyan sikeres lehetsz, mint a pénzügyekben. Az üzletemberek extra bevételre, a szerelmesek sok ölelésre, kedvességre számíthatnak. A mértéket ugyanakkor mindenben neked kell megtalálnod...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyében jár egész nap, amelynek köszönhetően nem ismersz a lehetetlent. Most is azt nézed, hogy milyen problémát hogyan lehet megoldani. Akkor is, ha az nem a te személyes ügyed. A segítség szép dolog, de a kéretlen segítséget nem mindig köszönik meg...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne vedd zokon, és ne is hánytorgasd fel senkinek, ha a mai napod nem úgy alakul, ahogy azt eredetileg eltervezted. Lehet, hogy csak kisebb kitérőre kényszerülsz a munkába menet. De akkor ott kell meglátnod valamit, ami fontos lehet. Ez tényleg csak rajtad múlik!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Talán sokat vállaltál, vagy kicsit túlbecsülted energiáidat, és most szinte roskadozol a sokféle kötelezettség súlya alatt. Be kell látnod, hogy néha igenis segítséget kell kérned másoktól! Attól még, hogy tanácsot, támogatást kérsz, semmilyen csorba nem éri a büszkeségedet, a megítélésedet. Sőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: